Magyarország Kazani Főkonzulátusa örömmel tapasztalja, hogy fokozatosan növekszik a Tatár Köztársaságból és a konzuli kerület további régióiból Magyarországra utazó turisták száma. Meggyőződésünk szerint a Kazan és Budapest között október végétől üzemelő közvetlen légi összeköttetés megteremtése további lehetőségeket kínál az érdeklődők számára.

A kazani magyar főkonzulátus lehetőséget kíván teremteni a magyarországi utazás fotókon megörökített élményeinek megosztására, bemutatására, ezért fotópályázatot hirdet „Legkedvesebb magyarországi pillanatom” címmel. A legjobb felvételek díjazásban részesülnek, valamint a legjobb beérkezett pályaművek fotókiállítás keretében bemutatásra kerülnek. 

A pályázaton a konzuli kerület – Tatár Köztársaság, Baskír Köztársaság, Udmurt Köztársaság, Mari-El Köztársaság, Mordvin Köztársaság, Csuvas Köztársaság, Szamara megye, Uljanovszk megye, Kirov megye, Orenburg megye – lakosai küldhetnek el 1-1 fotót JPEG formátumban a következő elektronikus címre: EAndirzhanova@mfa.gov.hu. A pályázókat kérjük, hogy csatolják útlevelük adatoldalának másolatát, a lakcímet igazoló bejegyzést, illetve egy nyilatkozatot arról, hogy hozzájárulnak a képek további szabad felhasználásához.

A pályázatok beküldésének a határideje: 2020. január 31.